Algebehandling af tag, facade og terrasse får din bolig til at se ud som ny.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til en bolig, der ser ud som ny. 

Alger på taget er svære at undgå, og de kan få hele din bolig til at fremstå trist og træt. Derfor forstår vi godt, at mange har et ønske om at slippe af med de grimme, grønne plamager. Det er dog vigtigt, at algebehandlingen bliver foretaget af en fagmand.

For det første kræver arbejdet, at der bliver anvendt godkendt algefjerner til taget, og for det andet er der krav til det rigtige, skånsomme udstyr. Du må aldrig gå i gang med højtryksrenseren på taget, da den både kan forårsage skader på selve taget og give vand på loftet.

Højtryksrenseren må i øvrigt heller ikke bruges til at rense fliserne på terrassen med – her er du også bedre stillet ved at hyre en professionel, som ikke gør skader på materialerne.

Hos Højmarks har vi den fornødne ekspertise og det moderne udstyr, der kan give dit tag eller din terrasse nyt liv.

Vi har tilbud klar indenfor 30 min

SE FORSKELLEN

Se før og efter-billederne i vores galleri og få en fornemmelse af, hvor stor en forskel algebehandlingen kan gøre.
Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min
Før
Efter

Algebehandling af tag – sådan gør vi

Størstedelen af arbejdet skal som regel gøres på tagets nordside, fordi det er her, der kommer mindst sollys. På de andre sider af taget bliver algerne ofte brændt væk af solen, medmindre store træer eller andet kaster skygger ind over taget og giver optimale betingelser for, at algerne kan gro. 

Når vi algebehandler tage, benytter vi os af teleskopstænger. Det betyder, at vi kan udføre arbejdet stående på jorden og ikke skal gå rundt på taget med fare for at beskadige det.

I de fleste tilfælde vil du opnå rigtigt gode resultater efter en enkelt behandling. Alger vil dog altid komme tilbage igen, og for de fleste tage er det optimalt at få foretaget en algebehandling hvert 2.-3. år for at holde algevæksten nede og bevare et smukt og rent tag.

Få tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Jylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Algebehandling af terrasser og fliser

Det er ikke kun taget, der har godt af regelmæssige algebehandlinger. Også fliser kan blive hårdt angrebet af alger, især hvis de ligger helt eller delvist i skygge mange timer om dagen. 

Derfor anbefaler vi ofte, at en fliseterrasse, der har problemer med alger, får en algebehandling en gang om året. Og hvorfor er det lige, at terrassen skal behandles oftere end taget?

Det skyldes, at vandet ikke ledes væk fra overfladen lige så let som fra et tag, der ofte har en hældning på 20-45 grader. Der kan også være flere ting, der skaber skygge på terrassen – fx plankeværk, selve huset, træer og buskads.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Lav en fast aftale på algebehandling

Fordi algerne er et tilbagevendende problem, har vi givet muligheden for at lave en fast aftale på algebehandling af tag til en lavere pris, end hvis du køber en enkelt algebehandling. Du kan selvfølgelig også lave en aftale om algebehandling af husets facade eller af én eller flere terrasser. Det afhænger helt af, hvad du har behov for.

Højmarks udfører algebehandling i hele Nordjylland og kører fast i Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Sindal, Skagen og Sæby.

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvornår vi kan komme forbi til en algebehandling af dit tag, din facade eller terrasse.

Få tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kontakter dig indenfor 30 min
(06:00-18:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot