Hos Højmarks tilbyder vi en grundig og professionel rensning af dine fliser

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

En bolig kræver vedligeholdelse. De indre vægge trænger med tiden til en ny og frisk klat maling, dine gulve en opfriskende slibning, og dine fliser på terrassen kræver tilsvarende en grundig fliserens.

Uden vedligeholdelse af dit udeareal kan udtrykket herfra hurtigt give et sløset førstehåndsindtryk af din bolig. Det er en skam, hvis du ellers gør en dyd ud af, at din bolig skal være et hyggeligt og rart sted at befinde sig i.

Hos Højmarks sørger vi for, at din boligs facade og udeareal lever op til de samme standarder, som du sætter for dit hjem inden døre. En grundig og professionel rensning af dine fliser kan derfor gøre underværker, hvis du ønsker at friske din bolig op.

Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Jylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Fliserensning: Sådan foregår det, når vi behandler dine fliser

Hos Højmarks er det vigtigt, at du er fuldstændig tryg ved den fliserens, vi udfører på dine flisebelægninger. Ingen opgave er for stor eller lille til os – og vi bestræber os altid på, at levere et perfekt resultat hver gang. Når vi behandler dine fliser, er der tre overordnede steps, vi følger:

 1. Rensning af dine fliser
 2. Imprægnering
 3. Tilførsel af nyt flisesand eller stenmel

Imprægnering af dine fliser

Efter vi har udført en grundig rensning af dine fliser, begynder vi at imprægnere. Alger, mos og flisepest er nu spulet væk – men for at holde flisepesten på afstand i så lang tid som muligt, imprægnerer vi nu dine fliser.

Denne del af rensningen giver dine fliser et beskyttende lag. Imprægneringen sørger ikke for, at flisepest aldrig vender tilbage igen, men behandlingen holder det på afstand i et stykke tid.

Vi mener, det er vigtigt, at vi altid efterlader et perfekt resultat til vores kunder, og med en imprægnering af dine fliser, har vi gjort alt, hvad der kan gøres for dine nybehandlede fliser.

Vi har flere kunder, som har haft dårlige oplevelser med tidligere udbydere at fliserens. Disse kunder har oplevet, at mos, alger og flisepest vokser ud igen efter allerede 1-2 år. Hos Højmarks behandler vi dine fliser grundigt. Og det betyder også, at vores fliserensning er med alt inkluderet.

Du kan læse mere om, hvordan vi imprægnerer dine fliser her.

Tilførsel af nyt flisesand eller stenmel til dine fliser

Efter en fliserens og imprægnering af dine fliser er det gamle sand eller stenmel mellem dine fliser blevet spulet væk. Som en del af vores service fejer vi derfor nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser. Efter denne del af processen vil du tro, at du har fået anlagt helt nye fliser.

En tredjedel af flisebelægningens styrke ligger i fugerne, så vi anbefaler helt klart, at du får fejet nyt flisesand eller stenmel ud efter rensningen af fliserne. Det tilbyder vi som en ekstra service, du har mulighed for at tilkøbe.

Få tilbudFå tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Med over 10 års erfaring i branchen medfølger en stor ekspertise inden for faget

Hos Højmarks er vi ambitiøse i alt, hvad vi foretager os. Vi er et team med mere end 10 års erfaring inden for vores fag – og det inkluderer også vores fliserensservice. Vi takler enhver opgave med det bedste udstyr samt vores ekspertise. Vi vurderer altid opgavens omfang, når vi kommer ud til din bolig.

Ser vi, at dine fliser er af et bestemt materiale, eller at de har nogle år på bagen, så tager vi naturligvis altid det op til overvejelse, når vi for eksempel skal rense dine fliser. Til daglig står vi både over for store og små opgaver – og vi er i stand til at levere et perfekt resultat uanset omfang.

Hos Højmarks får du altid kvalitetsgaranti på vores services

Efter vi har flisebehandlet dine fliser, skal vi hos Højmarks altid kunne se os selv i øjnene. Det betyder, at hvis vores kunder ikke er tilfredse, så er vi heller ikke tilfredse. Netop derfor tilbyder vi altid kvalitetsgaranti på alle vores services. Det gør vi som en ekstra sikkerhed til dig.

Helt konkret betyder det, at hvis du på nogen måde ikke er tilfreds med rensningen af dine fliser, får du alle pengene retur. Vi er dog sikre på, at efter vi har være i gang med dine fliser, vil du være mere end tilfreds med det færdige resultat.

Få tilbudFå tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Vi udfører en grundig rensning af dine fliser – ingen opgave er for omfattende til os

Det er klart, jo hurtigere du kommer problemet i forkøbet, desto mindre omfattende vil dit algeproblem være. Vi klarer enhver opgave – stor som lille – men vi anbefaler dog at tage kontakt hurtigst muligt, hvis du bemærker, at dine fliser kunne trænge til en grundig og professionel fliserensning.

Du gør nemlig dig selv en bjørnetjeneste, hvis du vurderer problemets omfang som værende for småt, til at du bør få hjælp til en fliserens. Venter du for længe på, at noget bliver gjort ved dine flisebelægninger, risikerer du nemlig, at dine fliser tager så meget skade, at der i stedet skal anlægges helt nye fliser.

Det er både en dyrere og mere omstændelig fornøjelse, sammenlignet med den pris en fliserens koster hos Højmarks.

Beliggenhed, klima og skygge: Derfor oplever du hurtig algevækst

Det er svært at sige, hvor mange år der går, før du oplever, at alger, mos og flisepest er vokset ud på ny. Det har rigtig meget at gøre med de omstændigheder, ukrudtet lever under. Med i gennemsnit 179 regnvejrsdage om året i Danmark har alger, mos og flisepest sublime forhold at trives i.

Det samme gælder, hvis du bor tæt ved et skovområde, eller hvis der er meget vegetation tæt ved dine flisebelægninger. Disse omstændigheder tiltrækker meget fugt, hvilket som konsekvens fører til hurtigere algevækst.

Hurtig tilbagevending af alger, mos og flisepest kan også skyldes, at din terrasse mv. ligger i skygge. Her spiller det en stor rolle, om dine flisebelægninger bliver udsat for direkte sol, eller om de ikke gør.

Varme og tørke er ikke gode forhold for alger, mos og flisepest, så du vil måske bemærke, at væksten for ukrudt vil være mere markant på din overskyggede terrasse, end hvad er tilfældet for din indkørsel.

Få tilbudFå tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

DERFOR SKAL DU HAVE UDFØRT EN FLISERENS AF HØJMARKS

Apropos de varme sommermåneder. Man benytter oftest sin terrasse om sommeren. Det er her, man sidder med sine venner og familie og nyder et koldt glas hvidvin. Det er her, hvor man griller i weekenden, og det er her, hvor børnene leger på fliserne, imens man som forælder ligger tilbagelænet i en solseng og nyder livet.

En måde du kan blive helt klar til sommerens mange begivenheder på, er ved at få foretaget en grundig og professionel rensning af dine fliser. Kontakter du Højmarks, skal du ikke bekymre dig om, hvad dine gæster mon tænker om din terrasse.

Efter vi har renset dine fliser for dig, skal du blot sørger for at nyde sommeren i fulde drag.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter

Sådan kan du selv vedligeholde dine fliser

Hvis du har mod på at kaste dig ud i at rense dine egne fliser, så er det også en mulighed. Først og fremmest anbefaler vi, at du kun bruger kvalitetsprodukter, når du renser dine fliser. Spørg derfor efter råd, det sted du køber din fliseimprægnering eller lignende.

Herunder finder du en lille huskeliste, som måske kan hjælpe dig med at vedligeholde din terrasse, indkørsel mv.:

 • Husk at skyl arealet løbende
 • Finpuds arealet, når fliserne er tørre
 • Benyt algebehandling i stedet for højtryksrensning
 • Husk at imprægnere dine fliser
 • Giv dine fliser algebehandling to gange om året for optimal vedligeholdelse

Når vi anbefaler, at du skyller dine fliser løbende, er det fordi, at du på den måde kan holde styr på, hvad du har renset løst fra dine fliser, og hvad der stadig hænger ved. Vi anbefaler heller ikke, at du bruger din egen højtryksrenser – du kan nemlig risikere, at give dine fliser permanente skader.

Udfordringen ved at gøre det selv er dog, at det kan tage sin tid, hvis man ikke har det rette udstyr. Vi ønsker hverken, at du skal bruge dine næste fem weekender eller et utal af tandbørster på at vedligeholde din terrasse, indkørsel mv.

Vi stiller os ydmygt til rådighed, for med os i ryggen sørger vi ikke blot for at dine flisebelægninger kommer til at skinne på ny – vi sørger også for at gøre hverdagen lettere for dig.

Få tilbudFå tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Hos Højmarks får du en god pris på din næste fliserens

Når du kontakter Højmarks, kan du altid forvente en ærlig og professionel service. Det gælder først og fremmest i selve behandlingen af dine fliser, men det gælder i den grad også, når du ringer ind til os med dit problem.

Hos Højmarks fører vi nemlig ingen standardpriser. Det er ikke muligt for os, at gøre det på den måde, idet prisen blandt andet afhænger af, hvor mange kvadratmeter fliser du skal have renset.

Vi lover dog, at når du ringer ind til os, så har vi en pris til dig inden for 30 minutter. Vi bruger tiden på at vurdere omfanget af opgaven, og så kontakter vi dig med en fornuftig prissætning.

Efter vi har aftalt en pris på din næste fliserens, rykker vi ud inden for 14 dage. Vi kan aftale en pris på rensning af dine fliser allerede i dag.

Vi har tilbud klar indenfor 30 min

   Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

   Vi kontakter dig indenfor 30 min
   (06:00-18:00 – alle ugens dage)
   Åben 06-18
   20 92 48 95
   Trustpilot