Hos Højmarks udfører vi imprægnering af dine fliser. Få et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Det er vigtigt, at en rensning af dine fliser bliver gjort korrekt. En korrekt fliserens omfatter, at alger, mos og flisepest bliver fjernet korrekt. Hos Højmarks gør vi dette med vores højtryksrenser.

Her sørger vi for, at dine fliser ikke tager skade. Det er nemlig en ret voldsom proces at højtryksrense ens fliser. Hvis rensningen bliver foretaget med et for højt tryk, kan du derfor risikere, at dine flisers overflade tager skade.

Hos Højmark sørger vi for, at dine fliser får den bedste behandling. Efter at dine fliser er renset, sikrer vi bl.a., at dine fliser får en grundig omgang imprægnering. Du kan læse mere om vores imprægnering af fliser herunder.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi er grundige i vores arbejde – vi glemmer ikke imprægneringen af dine fliser efter rens

Mange af vores kunder har før fortalt om deres oplevelser, når de har fået udført en rensning af deres fliser. Mange har ikke fået foretaget en imprægnering af fliserne efter rens. Det er vi meget uenige i hos Højmarks. Hos os får du den fulde service – og det inkluderer naturligvis imprægnering af dine fliser.

Når vi imprægnerer dine fliser, er det altid efter en grundig rensning. Helt overordnet følger vi tre grundlæggende trin:

 1. Rensning af fliser
 2. Imprægnering af fliser
 3. Tilførsel af nyt flisesand eller stenmel

Efter vi har imprægneret dine fliser, er vi nemlig ikke færdige med vores behandling. Vi sørger naturligvis for, at dine fliser får fejet nyt flisesand eller stenmel ud over sig. Vi spoler nemlig det gamle sand væk, når vi benytter vores højtryksrenser. Imprægneringen får tilmed også lov til at sætte sig omkring hele flisen, når vi fjerner det gamle sand.

Nyt flisesand eller stenmel er et vigtigt sidste trin i vores flisebehandling, idet at ⅓ af dine flisebelægningers styrke ligger i fugerne. Skulle noget tungt køre over fliserne – f.eks. en bil – så kan du risikere, at fliserne forskyder sig. Der er i den forbindelse risiko for, at de kommer til at skrabe op ad hinanden – dette vil med tiden slide dine fliser op og beskadige deres overflade.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Hvorfor er imprægnering vigtigt?

Imprægnering af dine fliser forlænger deres levetid. Vores Imprægnering gør, at dine fliser både er:

 • Vandafvisende
 • Olieafvisende

Det betyder, at fugt har svære ved at trænge ind i dine fliser. Det kræver selvfølgelig løbende vedligeholdelse, hvis du skal være sikker på, at dine fliser har en effektiv overfladeimprægnering. Det er altid en god idé, at få udført en grundig rensning af dine fliser, inden du får imprægneret dem.

Konsekvensen af at vente for længe samt manglende vedligeholdelse

Ser du tiden for meget an, og får du ikke gjort noget ved dine flisebelægninger, kan du risikere, at dine fliser bliver beskadiget. Det kan betyde, at du skal have anlagt helt nye fliser. Dette er både en dyrere og mere omstændelig løsning. Det er med andre ord altid en god idé, at få dine fliser imprægneret og renset – om det er af en professionel eller på egen hånd.

Hvis du har svært ved at finde tid til at vedligeholde din terrasse, indkørsel mv., så skal du ikke have dårlig samvittighed. Det er langsommelig proces, hvis du selv skal til at rense og imprægnere dine egne fliser. Det er netop en af grundene til, at vi er her.

Hos Højmarks gør vi hverdagen lettere for dig, og vælger du os, skal du ikke ikke bekymre dig om resultatet – det er altid professionelt. Hvis du modsat vores forventning ikke er tilfreds, tilbyder vi kvalitetsgaranti på alle vores services. Det vil sige, at du får alle pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Dette tilbyder vi som en ekstra sikkerhed til dig.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Gode råd: Hvis du selv udfører en imprægnering af dine fliser

Hvis du selv har mod på at gå i gang, har vi udarbejdet en lille huskeliste, som du bør tage til overvejelse, inden du foretager en imprægnering af dine fliser:

 • Sørg for at fliserne er tørre
 • Udendørstemperaturen skal være over 5 grader
 • Der skal gerne være overskyet
 • Husk at få renset fliserne som det første

Tørre fliser er vigtigt, når du skal imprægnere. Er de våde, kan imprægneringen ikke få lov til at sætte sig ordentligt. Temperaturen har også en indflydelse. Er der under 5 grader, trænger imprægneringen ikke ordentligt ind i dine fliser.

Det er heller ikke sundt, hvis dine nyimprægnerede fliser bliver udsat for direkte sol. Imprægneringen kan i så fald risikere at udtørre inden det er trængt ned i fliserne.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Bestil en fliserens med imprægnering hos Højmarks

Du kan bestille en rensning med imprægnering af dine fliser allerede i dag. Ringer du til os, har du et tilbud inden for 30 minutter. Efter vi har aftalt en tid, rykker vi ud inden for 14 dage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot