Gå foråret i møde på din "nye"
træterrasse fra Højmark!

Vi renser, sliber og imprægnerer/oliere træterrasser i hele landet.
En træterrasse bliver som alt andet ærgerlige at kigge til over tid, brædderne bliver mørkere, grønne af alger, glatte og måske med pletter. Som vi kender det fra fliserensen kommer flisepesten også til træterrasserne, det er bare en anden form for svampedannelse i træet.
Alt der ikke vedligeholdes løbende forfalder, dette gælder også os som mennesker og nogle gange tager travlheden over og vi når ikke det vi havde håbet.Fortvivl ej! Vi når ALTID, at hjælpe dig til starten på foråret/sommeren til at kunne nyde rosévinen på din nyrensede træterrasse.
 
Om du vælger at få træterrassen renset og blot algebehandlet, eller du ofrer lidt mere og får den slebet, imprægneret eller olieret er op til dig.
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

vælg netop din løsning!

  • Rens og algebehandling
  • Rens, algebehandling og imprægnering
  • Slibning og oliering
Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter

Slibning af din træterrasse

Har flere års misligholdelse resulteret i en grim og smudsede overflade for din træterrasse?Så er løsningen herfor at vælge en slibning fra Højmark. Vi sliber din træterrasse og slutte med korn 120, så den er mere glat, end da den blev lagt. Efterfølgende kan du vælge at få den olieret.
 
Udfyld tilbudsformularen for at få et tilbud på slibning af din træterrasse.
Få tilbudFå tilbud

Oliering af din træterrasse 

Har du valgt Højmark til at slibe din træterrasse, så er det ligeså oplagt at vælge os til, at oliere din nyslebet træterrasse. Vi bruger udelukkende olie fra Beck & Jørgensen, og du kan vælge mellem pine og teak.
Alt i livet kræver vedligehold, ligesom din træterrasse. Har du først valgt at oliere den, skal det gøres hvert år, vi har abonnementsløsninger, som passer til dit temperament.

Udfyld tilbudsformularen for at få et tilbud på slibning af din træterrasse. 
Få tilbudFå tilbud

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kontakter dig indenfor 30 min
(06:00-18:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot