Professionel solcellevask får dine solceller til at yde mere. Få en fast aftale på rengøring af solceller.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til solceller, der er så gode som nye. 

Dine solceller skal være rene for at yde optimalt. Er overfladen dækket af snavs og støv, har solens stråler sværere ved at trænge igennem, og du får et mindre udbytte af dine solceller, end du kunne have fået. Derfor kan det godt betale sig at hyre en professionel til at tage sig af rengøringen af dine solceller.

Højmarks kører i hele Nordjylland, og vi har faste dage i de større byer. Du kan med fordel kombinere din solcellevask med vores vinduespudsning og få det hele klaret i et enkelt besøg til en god pris.

Kontakt os i dag, så udarbejder vi straks et tilbud til dig.

Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel solcellevask på alle typer bygninger og alle taghældninger – også på tage med meget lav hældning. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Sådan foregår vores rengøring af solceller

Når vi udfører en solcellevask, bruger vi altid kalkfrit vand. Det gør vi, fordi vand uden kalk hverken efterlader pletter eller striber – solcellerne kan simpelthen bare tørre af sig selv, efter vi har vasket dem.

Vasker du selv dine solceller med vand fra vandhanen, risikerer du derimod, at kalk fra vandet aflejres på solcellerne. Med tiden kan kalken brænde fast og være så godt som umulig at fjerne igen, hvilket både skæmmer solcellernes udseende og forringer deres ydeevne. Det er en god grund til at benytte sig af en fagmand, der kan klare vasken med det rette udstyr.

Med i vores udstyrspakke har vi også en solcellevasker i form af en vandførende teleskopstang. Den gør os i stand til at udføre rengøringen, uden at vi behøver at bevæge os rundt på taget med risiko for at beskadige det. Det er også muligt, selv om dit tag har en lav hældning.

Få tilbudFå tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Jylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Derfor bør du få en fagmand til at vaske dine solceller

Som nævnt kan du risikere kalkpletter, hvis du vasker dine solceller med almindeligt postevand. Der er også andre faldgruber forbundet med at rengøre solcellerne selv. For det første kræver det de rigtige børster – eller en teleskopstang – at fjerne snavs og støv. Bruger du klude eller svampe, der ikke er egnet til formålet, kan du risikere at lave ridser i solcellerne.

Sidst, men ikke mindst, er der spørgsmålet om sikkerhed. De færreste har remedierne til at klare rengøringen af solcellerne stående på jorden, ligesom en professionel har. Det er ikke ufarligt at klatre rundt på taget, og det vil vi til hver en tid fraråde, at du selv gør.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Lav en fast aftale på solcellevask

Hvor ofte bør du få foretaget en rengøring af dine solceller? Vi anbefaler normalt solcellevask tre gange i løbet af en sæson: før sommeren, midt på sommeren og lige efter. På den måde får du det optimale udbytte af dine solceller – og det er nemt at kombinere solcellevasken med en vinduespudsning for at få en ekstra konkurrencedygtig pris.

Du kan lave en fast aftale med os, uanset hvor i Nordjylland du befinder dig. Ring blot til os, så laver vi et tilbud til dig med det samme.

Få tilbudFå tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kontakter dig indenfor 30 min
(06:00-18:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot