Professionel vinduespolering udført af erfarne vinduespudsere. Din garanti for et godt stykke arbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Vi kan godt være lidt gammeldags – forstået på den måde, at vi går op i at gøre tingene ordentligt. Når vi pudser vinduer med håndkraft, tørrer vi altid grundigt af bagefter for at passe godt på dine vinduer. Og når vi vasker vinduer med rentvandsanlæg, bruger vi kalkfrit vand, der ikke efterlader pletter eller striber.

Vi kører i hele Nordjylland og har faste dage i de større byer som Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev. Når du laver en aftale med os om at få pudset dine vinduer, ved du altid, hvornår vi kommer.

Kontakt os for et godt tilbud – vi vender tilbage i løbet af en halv time, og inden for ganske kort tid kan du igen have skinnende rene vinduer.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Vinduesvask med rentvandsanlæg
– sådan foregår det

Ud over den klassiske vinduespolering tilbyder vi vinduesvask med rentvandsanlæg. Det fungerer ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, der gør os i stand til at vaske både glas, rammer og sålbænke helt rene. Og fordi vandet er kalkfrit, skal det blot tørre bagefter – der efterlades ingen striber.

Denne form for vinduesvask er populær, og 85 % af vores kunder benytter sig af den. Det skyldes især, at flere og flere huse får træ-aluvinduer, som har godt af at blive rengjort og vedligeholdt ved hjælp af præcis denne metode. Nyere trævinduer og plasticvinduer egner sig også godt til vinduesvask med rentvandsanlæg.

Når du får vasket ikke kun ruderne, men også rammerne omkring dem, holder dine vinduer sig rene i længere tid. Det betyder nemlig, at der ikke løber skidt og snavs fra rammerne ned over ruderne, når det regner.

Få tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Det kan du forvente af vores vinduespolering

Først og fremmest kan du forvente et rigtigt godt resultat – hver gang. Opgaven med at pudse vinduer bliver varetaget af vores erfarne medarbejdere, der arbejder både effektivt og omhyggeligt. Netop derfor klarer vi også vinduespudsningen på “gammeldags” manér – nemlig med skraber og selvfølgelig en grundig aftørring bagefter. Helt konkret ser en vinduespudsning sådan ud:

  • Glasset sæbes ind
  • Evt. spindelvæv tørres af rammerne
  • Glasset skrabes
  • Kanter og sålbænk tørres grundigt af

Den grundige aftørring er vigtig for os, fordi den er vigtig for dine vinduer. Du får både ruder uden striber, og du undgår at have vand liggende på vindueskarme og -rammer.

Vi hører desværre ofte fra vores kunder, at deres tidligere vinduespudser lod sæbevandet blive på rammer og sålbænk. Det ser du ikke hos os – vi mener, at en god aftørring hører med til det gode håndværk.

Få tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kontakter dig indenfor 30 min
(06:00-21:00 – alle ugens dage)
Åben 06-22
20 92 48 95
Trustpilot