Hos Højmarks udfører vi en professionel facaderensning. Få et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til en ren facade igen. 

Hos Højmarks sørger vi for, at du nemt og hurtigt kan få renset dine facader for alger og begroninger. Med tiden – og uden vedligeholdelse – kan der opstå alger på din boligs eller virksomheds facader.

Det er dog heldigvis ikke noget, der vokser frem fra den ene dag til den anden. Så med en grundig facadebehandling fra Højmarks, kan du holde dine facader rene i mange år frem.

Med en facaderens bliver din bolig eller virksomhed frisket op. Får du gæster på besøg, eller skal du modtage en ny kunde, så er det en skam, hvis dine uvedligeholdte facader skal give et forkert førstehåndsindtryk af din bolig eller virksomhed. Hos Højmarks gør vi hverdagen lettere for dig. Det er nemlig ikke alle, som har tid og kræfter til at få renset sine facader selv.

Heldigvis er der en hurtig, grundig og professionel løsning på problemet. Hos Højmarks rykker vi hurtigt ud, hvis dine facader mangler en opstramning. Prisen på vores facaderens afhænger af opgavens omfang.

Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Jylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Facaderensning: Få det gjort og nyd resultatet i mange år frem

En af grundene til, at alger og begroninger opstår på dine facader, er fordi, at facaderne bliver udsat for fugt. I Danmark har vi gennemsnitligt 179 regnvejrsdage, så omstændighederne for at alger, mos og begroninger kan vokse i det danske klima, er helt optimale.

Der opstår dog hurtigere alger, mos og begroninger på vandrette overflader. Det skyldes, at fugten ikke ledes væk herfra lige så let, som det gør på en facade. Netop derfor kan en facaderens hos os holde dine facader algefri i mange år frem.

Hos Højmarks tilbyder vi kvalitetsgaranti på alle vores services, så er du ikke tilfreds med resultatet, får du alle pengene retur.

Få tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Sådan rengør vi dine facader

Hos Højmarks udfører vi facaderens i alle højder og på alle materialer. Måden hvorpå vores facaderensning foregår, er via følgende grundlæggende behandlinger:

 • En overfladerens af alger og begroninger
 • En imprægnering afhængig af facadens materiale

Vores overfladebehandling af dine facader udføres ved hjælp af vores specielt egnede dyser, der renser dine facader i dybden uden at beskadige facaden. Når overfladebehandlingen er afsluttet, påbegynder vi en imprægnering af dine facader. Det afhænger dog af, hvilket materiale dine facader er lavet af.

Hvis det er muligt at foretage en imprægnering, vil dine facader blive isolerede, sådan at fugt ikke kan trænge ind.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min
Før
Efter

Hos Højmarks er vi grundige og professionelle

Hos Højmarks er vores kunders tilfredshed det vigtigste. Vi efterlader aldrig en facade, hvis ikke resultatet efter facaderensningen er fuldstændig perfekt. Af den årsag tilbyder vi kvalitetsgaranti på alle vores services.

Det betyder helt konkret, at hvis du ikke er tilfreds, så får du alle pengene tilbage. Vi tilbyder dette som en ekstra sikkerhed til dig.

Vi er dog sikre på, at med vores mere end 10 års erfaring inden for branchen – og den ekspertise, der følger med – gør os i stand til at levere en service, som du kan være mere end tilfreds med.

Vi benytter det bedste udstyr til opgaven, og vores øje for perfektion gør os i stand til at tackle enhver opgave – stor som lille.

Få tilbud
4.200 kunder tager ikke fejl

Få en pris på facaderens allerede i dag

Hos Højmarks har vi et tilbud til dig inden for 30 minutter. Vi fører ingen faste priser, idet at opgavens omfang regulerer prisen på selve facaderensen. Når vi har aftalt en pris, rykker vi ud til dig inden for 14 dage.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi kontakter dig indenfor 30 min
  (06:00-18:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot