Fliserens i Aalborg: Hos Højmarks får du et godt tilbud inden for 30 minutter

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Mangler du en kvalificeret og pålidelig udbyder af fliserens i Aalborg? Du kender sikkert til det, at dine fliser på terrassen eller indkørslen har set bedre dage. Med tiden – og uden vedligeholdelse – opstår der alger, mos og flisepest på og omkring dine fliser. Hos Højmarks tilbyder vi en hurtig og effektiv løsning på det problem.

Vi rykker hurtigt ud, når du mener, at dine flisebelægninger trænger til en kærlig hånd. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi får dine fliser til at skinne på ny, samt hvorfor du skal vælge os.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi gør hverdagen nemmere og pænere for dig med en grundig fliserens i Aalborg

Hvis du før har fået foretaget en fliserens, har du måske været så uheldig, at mos, alger og flisepest er vokset ud igen efter ganske kort tid. Grunden til det kan f.eks. være, at din terrasse ligger i skygge og jævnligt bliver udsat for vand og fugt. Dette er en helt naturlig årsag. Det kan dog også være, at dine fliser ikke har fået den rette behandling.

Hos Højmarks yder vi altid en grundig fliserens i hele Aalborg. Det betyder, at vi starter med at højtryksrense dine fliser – her får vi fjernet alger, mos og flisepest. Grunden til, at du før har oplevet, at førnævnte vender hurtigt tilbage, kan være, at dine fliser ikke har fået en omgang imprægnering. Det foretager vi naturligvis hos Højmarks. Og ikke nok med det – vi sørger også for, at der fejes nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser.

Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sørger altid for, at vores kunder er glade og tilfredse.

Hos Højmarks går vi professionelt og grundigt til værks

Netop vores kunders tilfredshed fylder rigtig meget for os. Det betyder, at alt andet end perfektion er uacceptabelt.

Derfor er vi heller ikke bange for at tilbyde dig kvalitetsgaranti på alle vores services. Det betyder, at hvis du ikke er 100% tilfreds med vores fliserens, får du alle pengene retur. Vi giver dig denne garanti som en ekstra sikkerhed.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få professionel fliserens i Aalborg og omegn

Kan du ikke vente med at puste nyt liv i din terrasse, kan du kontakte os allerede i dag. Vi kan give dig et tilbud 30 minutter efter din opringning, og vi rykker ud til dig inden for 14 dage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

   Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

   Vi ringer dig op indenfor 30 min
   (06:00-22:00 – alle ugens dage)
   Åben 06-18
   20 92 48 95
   Trustpilot