Lad os gøre din hverdag nemmere. Få en fliserens i Aarhus – vi har et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Der findes næsten intet mere tilfredsstillende end at se sin bolig tage sig godt ud. Det gælder også dit udeareal. Hvis du synes, at din terrasse, indkørsel mv. er begyndt at se trist og slidt ud, så er det sikkert, fordi der er opstået alger, mos og flisepest på dine fliser. Hos Højmarks tilbyder vi en grundig og professionel fliserens i hele Aarhus, og vi garanterer et perfekt resultat hver gang.

Nedenfor kan du læse mere om, hvem vi er, og hvordan vi foretager vores behandlinger af fliser.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Sådan får vi dine fliser til se pæne og nyanlagte ud

Når vi går i gang med behandlingen af dine fliser, begynder vi med en højtryksrensning af dine fliser. Her får vi fjernet alger, mos og flisepest. I denne del af arbejdet kommer vores ekspertise særligt til udtryk, for det yderst vigtigt, at man bruger den helt rigtige kombination af vandtilførsel og tryk. Ved for meget tryk kan dine fliser risikere at tage skade.

Efter rensningen af dine fliser giver vi dem en omgang imprægnering. Ved at imprægnere dine fliser undgår du, at alger, mos og flisepest vender tilbage inden for kort tid. Uden denne behandling er der risiko for, at dine fliser alt for hurtigt kommer til at se trætte og slidte ud igen.

Til sidst fejes der nyt flisesand eller stenmel ud over din flisebelægning. Herefter vil du tro, at vi har anlagt helt nye fliser for dig.

Vi tilbyder dig kvalitetsgaranti på alle vores fliserense

Hos Højmarks er vi yderst passionerede omkring det, vi laver. Vores faglighed og ekspertise er på baggrund af mere end 10 års erfaring i branchen, og vi er derfor i stand til at klare både krævende og mindre omstændelige opgaver.

Af den årsag er vi ikke bange for at tilbyde dig kvalitetsgaranti på alle vores fliserense i Aarhus. Vi giver dig dette som en ekstra sikkerhed samt forsikring om, at vi altid udfører vores arbejde helt optimalt uden fejl og mangler.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få en professionel fliserens i Aarhus og omegn

Er du interesseret i at få lavet en professionel og grundig fliserens i Aarhus – så kontakt Højmarks. Vi har et tilbud klar til dig inden for 30 minutter, og vi rykker ud til din bolig inden for 14 dage. Du kan ringe til os på tlf. 20 92 48 95.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot