Få en hurtig og effektiv fliserens i Brønderslev. Vi har et tilbud til dig inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Er du godt træt af at se på dine gamle og triste terrassefliser? Det skyldes garanteret, at alger, mos og flisepest har sat sig på og omkring dine fliser. Løsningen til dette problem er ikke at få anlagt nye fliser – alger, mos og flisepest vil forekomme uanset hvad. Vedligeholdelse af de gamle terrassefliser er derimod vigtigt, og hos Højmarks sørger vi netop for det.

Vi hjælper dig i hverdagen – for hvornår har man egentlig tid til at vedligeholde sine fliser? Det har vi, og vi renser dem hurtigt og effektivt. En fliserens er både en billigere og hurtigere løsning sammenlignet med at få anlagt nye fliser. Hos Højmarks lover vi, at du kan se en markant forskel, efter vi har været i gang. Nedenfor kan du læse mere om vores fliserens i Brønderslev.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Trin for trin: Sådan får vi dine fliser til at skinne

Det første, vi gør, er, at vi højtryksrenser dine fliser. Vi sørger for, at der benyttes den helt korrekte kombination af vand og tryk. Er vandtrykket for højt, er der risiko for, at dine fliser tager skade.

Efter rensningen er alger, mos og flisepest spulet væk. Vi giver herefter fliserne en omgang imprægnering. Denne behandling gør, at dine fliser holder sig pæne i længere tid.

Som det sidste step i vores behandling fejer vi nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser. Nu er behandlingen færdig – og du vil tro, at vi har anlagt helt nye fliser. Vi tilbyder vores effektive fliserens i hele Brønderslev.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Hos Højmarks får du en kvalificeret og grundig fliserens i hele Brønderslev

Med mere end 10 års erfaring i branchen ved vi, hvad vi laver. Ingen opgave er for krævende til os, ligesom vi også altid tager os af selv de mindste problemer. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse. Derfor tilbyder vi også kvalitetsgaranti på alle vores services. Det gør vi som en ekstra sikkerhed for dig.

Vi har med andre ord kun én målsætning, og det er at levere et perfekt resultat hver eneste gang. Vi udfører fliserens i hele Brønderslev, og vi rykker hurtigt ud, når du har brug for os.

Få tilbudFå tilbud

Få en professionel fliserens i Brønderslev

Hos Højmarks har vi ingen standardpriser på vores fliserens. Grunden til dette er, at prisen afhænger af, hvor mange kvadratmeter fliser du skal have renset. Vi kan dog forsikre dig om, at vi har et tilbud til dig inden for 30 minutter efter din opringning. Efter vi har aftalt en pris, rykker vi ud til dig inden for 14 dage.

Du kan ringe til os på tlf. 20 92 48 95 – vi ser frem til hjælpe dig.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

   Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

   Vi ringer dig op indenfor 30 min
   (06:00-22:00 – alle ugens dage)
   Åben 06-18
   20 92 48 95
   Trustpilot