Grundig og professionel fliserens i Frederikshavn. Få et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Hos Højmarks tilbyder vi en effektiv og grundig hjælp til rensning af dine fliser på terrassen og meget mere. Du har måske længe gået og tænkt over, at dine fliser på terrassen har set bedre dage. Måske har du tilmed overvejet, om det mon er på tide at udskifte de gamle fliser med nogle nye. Hos Højmarks har vi en langt bedre løsning på problemet.

Med den mængde nedbør og fugt, vi har i Danmark, er svaret ikke at udskifte dine fliser. Flisepest og alger vil opstå på ny inden for ganske kort tid. Med en fliserens fra Højmarks får vi dine fliser til at skinne, som var de helt nyanlagte. Denne løsning er samtidig både billigere og hurtigere.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Sådan behandler vi dine fliser

Når vi går i gang med behandlingen af dine fliser, starter vi altid med at rense selve fliserne. Her benytter vi en højtryksspuler, som fjerner alger og mos mellem fliserne. Højtryksrenseren fjerner også eventuelle hvide pletter på dine fliser – disse kaldes for flisepest.

Vi har før set, at andre inden for erhvervet ikke imprægnerer efter rensningen. Konsekvensen heraf er, at flisepest samt alger og mos genopstår efter blot 1-2 år. I vores behandlingsmetode indgår derfor altid en imprægnering efter vores fliserens.

Man kan sammenligne det med at luge ukrudt. Hvis du vil komme flisepesten helt til livs, så er det nødvendigt med både fliserens og imprægnering. Mange tror også, at en omgang imprægnering er nok, men det er ligesom at plukke toppen af en mælkebøtte – den vokser hurtigt ud igen.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få nemt og hurtigt en veludført fliserens i Frederikshavn

Hos Højmarks har vi 10 års erfaring i branchen. Det betyder, at vi klarer alt lige fra de krævende til de mindre omstændelige opgaver. Vi stiller store krav til os selv og vores arbejde, og vi efterlader altid en terrasse eller anden flisebelægning i en tilstand, vi kan stå 100 % inde for.

Derfor sørger vi bl.a. for, at der fejes flisesand eller stenmel ud over fliserne, efter vi har behandlet dine fliser. Herudover er det vigtigste naturligvis for os, at du er glad og tilfreds med vores service. Derfor tilbyder vi en kvalitetsgaranti på alt, hvad vi laver. Det vil sige, at du får refunderet alle pengene, hvis du ikke er tilfreds med opgaven.

Du kan med andre ord stole på, at vi udfører en hurtig, effektiv og pålidelig fliserens i hele Frederikshavn.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Bestil fliserens i Frederikshavn i dag

Hos Højmarks rykker vi hurtigt ud, hvis dine fliser trænger til en velfortjent fliserens. Ringer du ind til os, har vi et tilbud til dig inden for 30 minutter. Grunden til, at vi ikke kan give dig en pris på forhånd, er, at prisen bl.a. afhænger af, hvor mange kvadratmeter fliser der er tale om. Når vi har aftalt en pris, kommer vi ud inden for 14 dage.

Du kan ringe til os på tlf. 20 92 48 95. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

   Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

   Vi ringer dig op indenfor 30 min
   (06:00-22:00 – alle ugens dage)
   Åben 06-18
   20 92 48 95
   Trustpilot