Hos Højmarks udfører vi fliserens i hele Hjørring. Vi har et tilbud til dig inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Hos Højmarks udfører vi altid en grundig og professionel fliserens af dine flisebelægninger. Efter en våd og kold vinter kender du sikkert til det, at der pludselig er opstået alger, mos og flisepest på og omkring dine fliser. Din terrasse, indkørsel mv. kan hurtigt se trist og dårligt vedligeholdt ud, hvis ikke du tilser problemet.

Hos Højmarks tilbyder vi fliserens i hele Hjørring, og vi garanterer, at du kan se en markant forskel, når vi først har behandlet dine fliser. Nedenfor kan du læse mere om vores service.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Hos Højmarks laver vi en hurtig og effektiv fliserens i Hjørring

Når vi renser dine fliser, starter vi med at højtryksrense overfladen samt rillerne omkring fliserne. Ved den proces får vi fjernet diverse alger, mos og flisepest. Vores ekspertise kommer især i spil i denne del af arbejdet, idet dine fliser kan tage skade, hvis de ikke bliver spulet korrekt. Hos Højmarks sørger vi derfor for, at dine fliser bliver behandlet med den helt korrekte mængde vand samt tryk.

Efter rensningen vil du opdage, at det gamle sand mellem dine fliser er spulet væk. Derfor sørger vi naturligvis for at feje nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser. Efter hele processen vil det se ud, som om du har fået anlagt helt nye fliser på din terrasse mv. Vi tilbyder vores fliserens i hele Hjørring, og vi sørger altid for, at vi efterlader et helt perfekt resultat, når vi er færdig med rensningen af dine fliser.

Vores ekspertise gør os i stand til at klare alle opgaver

Vores faglighed og professionalisme vægter tungt, når vi til daglig kører ud til boliger i Hjørring. Vores kunders tilfredshed betyder alt. Hvis du ikke er tilfreds med vores fliserens, så får du altid pengene tilbage. Vi tilbyder nemlig kvalitetsgaranti på alle vores services. Vi er dog slet ikke i tvivl om, at du bliver ovenud tilfreds, efter vi har behandlet dine fliser.

Når vi er i kontakt med vores kunder, har vi også stor fokus på ærlighed. Det gælder ikke mindst, når vi skal aftale en pris på din fliserens i Hjørring. Vi fører nemlig ingen standardpriser hos Højmarks. Grunden til dette er, at prisen afhænger af, hvor mange kvadratmeter du skal have behandlet. Vi lover dig dog, at vi har et tilbud klar til dig 30 minutter efter din opringning.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få professionel fliserens i Hjørring

Hos Højmarks udfører vi grundig fliserens i hele Hjørring. Ingen opgave er for stor eller for lille til os – vi går til alle opgaver med samme professionalisme og grundighed. Du kan altid ringe ind til os på tlf. 20 92 48 95. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot