Få fikset dine fliser med en fliserens i Hobro. Hos Højmarks får du et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Er det på tide at gøre noget ved den gamle terrasse? Hvis dine fliser er begyndt at se en anelse triste og kedelige ud, så er det sikkert, fordi der er opstået alger, mos og flisepest på og omkring dine fliser. Heldigvis findes der en hurtig og effektiv metode til at få dine flisebelægninger til at skinne igen.

Hos Højmarks tilbyder vi fliserens i hele Hobro. Vi rykker hurtigt ud, og du kan altid forvente, at vi har en grundig og professionel tilgang til vores arbejde.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Få hurtigt og effektivt pæne fliser med vores services

Hos Højmarks har vi det helt rette udstyr til at puste liv i dine gamle fliser. Vi sørger for, at dine fliser både får en tur med højtryksrenseren samt en omgang imprægnering. Til sidst sørger vi også for at sætte sidste hånd på værket. Det gør vi ved at feje nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser. På den måde skulle man tro, at du har fået anlagt helt nye fliser.

Vi rykker hurtigt ud, og vi tilbyder altid kvalitetsgaranti på vores services.

Hos Højmarks har vi 10 års erfaring i branchen. Vi er effektive, grundige og pålidelige i alt, hvad vi foretager os. Vi tilbyder dig derfor også kvalitetsgaranti på alle vores services. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds, giver vi dig alle pengene tilbage.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få professionel fliserens i Hobro

Er du interesseret i at få en grundig og professionel fliserens? Hos Højmarks tilbyder vi fliserens i hele Hobro, og vi har et tilbud til dig inden for 30 minutter, hvis du ringer i dag. Efter vi har aftalt en pris, kommer vi ud til din bolig inden for 14 dage. Vi glæder os til at høre fra dig – du kan ringe til os på tlf. 20 92 48 95.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot