Få foretaget en grundig fliserens i hele Jylland. Vi giver dig et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Er du også træt af dine fliser på terrassen? Hos Højmarks tilbyder vi fliserens i hele Jylland. Vi har hurtig responstid, og vi efterlader aldrig din bolig, uden at resultatet er helt perfekt. Vi er et erfarent team, som ved, hvad vi laver. Nedenfor kan du læse alt, hvad der er værd at vide om vores fliserensservice.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Sådan udfører vi vores fliserens i Jylland

Hos Højmarks udfører vi fliserens af terrasse og anden flisebelægning. Helt konkret udfører vi vores rensning på baggrund af en systematisk tilgang; først renser vi fliserne helt i bund med vores højtryksspuler. Her får vi fjernet diverse alger og mos mellem fliserne samt tilfælde af flisepest – det er de hvide pletter, du ser ovenpå fliserne.

Efter selve rensningen imprægnerer vi dine fliser. Det gør vi, for at dine fliser forbliver pæne så længe som muligt. Uden imprægnering genopstår alger, mos og flisepest nemlig hurtigere. Til sidst fejer vi nyt flisesand eller stenmel ud over fliserne for et perfekt resultat.

Hos Højmarks får du altid et tilbud inden for 30 minutter. Grunden til, at vi ikke fører nogen standardpriser, er bl.a., at prisen afhænger af, hvor mange kvadratmeter fliser der har brug en rensning.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Hos Højmarks tilbyder vi kvalitetsgaranti på al fliserens

Med over 10 års erfaring i branchen sætter vi store krav til os selv. Vi har erfaring med både store og små opgaver – derfor kan du altid forvente et perfekt resultat, uanset hvor stort et problem du står med.

Som en ekstra tryghed til dig som kunde tilbyder vi endda kvalitetsgaranti på alt arbejde, vi udfører. Det betyder helt konkret, at hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, får du alle pengene retur. Du kan med andre ord stole på en ærlig og grundig service hos Højmarks, når du skal have foretaget din næste fliserens i Jylland.

Bestil fliserens i Jylland i dag

Du kan allerede i dag bestille din næste fliserens i Jylland. Vi giver et tilbud inden for 30 minutter, og når vi har aftalt en pris, kommer vi hjem til din bolig inden for 14 dage. Vi glæder os til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på tlf. 20 92 48 95.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ringer dig op indenfor 30 min
(06:00-22:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot