Hos Højmarks tilbyder vi hjælp til fliserens i hele Midtjylland. Få et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Det kan være svært at spotte, når man kigger på sin terrasse hver dag. Men mellem fliserne er der måske begyndt at vokse mos og alger, og ovenpå selve fliserne er der begyndende flisepest. Hos Højmarks lover vi, at du kan se en markant forskel, når vi først har behandlet dine fliser.

Vi foretager nemlig fliserens i hele Midtjylland, og det er helt klart en løsning, vi anbefaler, hvis du har gået med tanken om at anlægge nye fliser. Som regel kan en grundig fliserens få dine fliser til at se helt nye ud, og denne løsning er både billigere og hurtigere at få foretaget. Det eneste, du skal gøre, er at ringe – så er vi der inden for 14 dage.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Sådan sørger vi for, at dine fliser skinner på ny

Hos Højmarks gør vi tingene ordentligt. Vi starter med spule dine fliser med en højtryksrenser. Her fjerner vi flisepesten fra dine fliser, samtidig med at vi også spoler mos og alger fri fra revnerne. Herefter giver vi dine fliser en omgang imprægnering. Dette gør vi meget ud af – ellers vokser der hurtigere mos og alger ud igen.

I vores branche er det før set, at man ikke benytter imprægnering som en del af flisebehandlingen. Uden den del af behandlingen risikerer du dog, at du allerede får brug for en ny fliserens inden for 1-2 år. Hos Højmarks sørger vi får, at alle får den samme professionelle og grundige fliserens i hele Midtjylland – og det er med alt inkuderet, også imprægnering.

Efter imprægneringen samt en hurtig og effektiv rens med vores højtryksrenser fejer vi nyt flisesand eller stenmel ud over fliserne. På den måde holdes fliserne på plads, og du vil se et pænt og nydeligt resultat, som du uden tøven kan vise frem til dine kommende gæster.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få foretaget en fliserens i Midtjylland af et erfarent og ambitiøst team

Hos Højmarks har vi 10 års erfaring med fliserens i hele Midtjylland. Vi er ambitiøse i alt, hvad vi foretager os, og det betyder, at vi aldrig efterlader en behandling, hvis ikke du som kunde er fuldstændig tilfreds med resultatet. Som en sikkerhed tilbyder vi endda kvalitetsgaranti på alle vores behandlinger. Med andre ord får du altså alle pengene retur, hvis ikke du er 100 % tilfreds med vores service.

Ingen opgave er for omfattende til os. Vores ekspertise gør os i stand til at rense selv de mest behandlingskrævende fliser. Vi rykker naturligvis også ud til mindre opgaver. Du kan med andre ord stole på, at vi hurtigt og effektivt rykker ud til dig, hvis du har brug for en fliserens i Midtjylland.

Bestil professionel fliserens i Midtjylland i dag

Hos Højmarks har vi et godt tilbud til dig inden for 30 minutter. Grunden til, at vi ikke har nogen standardpriser på vores fliserens er, at det bl.a afhænger af, hvor mange kvadratmeter du har brug for, at vi behandler for dig. Når vi har aftalt en pris, skal du ikke vente længere end 14 dage, før vi er ude hos din bolig.

Du kan altid ringe til os på tlf. 20 92 48 95 – vi glæder os til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ringer dig op indenfor 30 min
(06:00-22:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot