Få en effektiv fliserens i Nørresundby. Hos Højmarks får du til et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Har du set grundigt på dine fliser på terrassen for nylig? Hvis dine fliser er begyndt at få hvide plamager på overfladen, er det sikkert, fordi de har fået flisepest. Hvis du synes, det lyder tillokkende at få dine fliser til at skinne på ny, så findes der heldigvis en behandlingsmetode, der kan udføres efter blot én opringning.

Hos Højmarks tilbyder vi fliserens i hele Nørresundby, og vi garanterer et perfekt resultat hver gang.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Sådan udfører vi vores fliserens i Nørresundby

Når vi går i gang med en fliserens af din terrasse, indkørsel mv., starter vi ud med en højtryksrensning. Her fjerner vi alger, mos og flisepest. Til denne behandling er vores udstyr og faglighed essentielt, idet en forkert behandling kan beskadige dine fliser.

Efter en korrekt rensning af flisebelægningen påbegynder vi en imprægnering af dine fliser. Denne behandling gør, at dine fliser holder sig pæne i længere tid, end hvis de ikke havde fået en efterbehandling. Man kan desværre ikke undgå, at alger, mos og flisepest kommer igen på et tidspunkt, men en omgang imprægnering kan holde det på afstand.

Efter vores behandling fejes der nyt flisesand eller stenmel ud over fliserne. På den måde vil du næsten tro, at vi har anlagt helt nye fliser.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Hos Højmarks rykker vi ud med stor ekspertise og grundighed

Hos Højmarks har vi over 10 års erfaring i branchen. Vi tilgår enhver opgave med den største faglighed, og vi sætter en ære i at være grundige i alt, hvad vi foretager os – det er ingen undtagelse, hvad angår vores fliserens i Nørresundby.

Som en ekstra sikkerhed til dig som kunde giver vi dig også en kvalitetsgaranti på din næste fliserens. Det vil sige, at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, giver vi dig alle pengene retur. Vi er dog sikre på, at du vil elske det færdige resultat.

Bestil professionel fliserens overalt i Nørresundby i dag

Har du brug for en pålidelig udbyder af fliserens i Nørresundby – så kontakt Højmarks allerede i dag. Efter vi har aftalt en pris, rykker vi ud inden for 14 dage. Du kan altid ringe ind til os på tlf. 20 92 48 95 – vi ser frem til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ringer dig op indenfor 30 min
(06:00-22:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot