Oplev en grundig fliserens i Nordjylland med Højmarks. Få et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Tænker du ofte, at noget snart burde gøres ved din terrasse? Ens for alle terrasser i Danmark er, at hvis de ikke jævnligt bliver vedligeholdt, så opstår der mos og alger mellem fliserne og flisepest på selve overfladen. Det er ikke særligt kønt, og hvis du har planer om at invitere gæster over til hygge på terrassen den kommende sommer, så kan vi hos Højmarks få dine fliser til at skinne på ny.

Hos Højmarks tilbyder vi fliserens i hele Nordjylland. Dine fliser får altid en grundig og professionel behandling hos os, og vi rykker hurtigt ud, hvis du ringer allerede i dag.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi gør hverdagen lettere for dig med en fliserens i Nordjylland

Det er ikke alle familier, der kan finde tiden til at rense fliser. En fliserens er ikke noget, man lige ordner på en eftermiddag – især ikke, hvis man ikke har det rette udstyr. Hos Højmarks gør vi hverdagen lettere for dig. Vi rykker ud med vores fliserens til hele Nordjylland – og det er uden undtagelse.

Når vi behandler dine fliser, er vi hurtige og effektive. Det første, vi gør, er at spule dine fliser med vores højtryksrenser. Her kommer vores ekspertise i spil, for det er vigtigt, at man benytter den helt rette kombination af vand og tryk – ellers tager fliserne skade. Hos Højmarks behandler vi altid fliserne med et lavt vandtryk og en stor vandmængde.

Efter rensningen er alger, mos og flisepest fjernet, men vi stopper ikke her. Vi giver også dine fliser en omgang imprægnering. Denne behandling gør, at dine fliser holder sig plne længere, indtil det igen bliver tid til en fliserens.

Til sidst fejes der nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser. Efter denne del vil du tro, at vi har anlagt helt nye fliser. Vi tilbyder fliserens til hele Nordjylland, og vi sørger altid for et perfekt resultat.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Hos Højmarks er vi kendt for vores ekspertise og faglighed

Vores kunders tilfredshed er altafgørende for alt, hvad vi laver. Vi er meget optaget af, at alle vores kunder er 100 % tilfredse med vores services, og derfor tør vi også stille en kvalitetsgaranti på alle vores fliserense i hele Nordjylland. Vi giver dig denne garanti som en ekstra sikkerhed.

Helt konkret betyder det, at hvis du ikke er tilfreds, får du alle pengene retur. Vi er dog sikre på, at du vil elske resultatet, når vi først går i gang med en fliserens af din terrasse, indkørsel mv. Du kan med ord stole på, at vi udfører en grundig og effektiv behandling af dine fliser.

Grunden, til at vi ikke kan give dig en fast pris på vores fliserens, er, at prisen afhænger af, hvor mange kvadratmeter du skal have renset. Efter vi har aftalt en pris, rykker vi ud inden for 14 dage.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Bestil professionel fliserens overalt i Nordjylland i dag

Hos Højmarks rykker vi ud til hele Nordjylland. Ingen opgave er for stor eller lille til os – vi takler enhver opgave med samme ekspertise og faglighed. Du kan altid ringe ind til os, og så vender vi tilbage med et godt tilbud inden for 30 minutter.

Du kan ringe til os på tlf. 20 92 48 95. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot