Gør hverdagen lettere med en fliserens i Randers

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Kender du til det problem, at der opstår mos, alger og flisepest på dine fliser i indkørslen eller på terrassen? Problemets omfang stiger blot i takt med, at man ikke får det behandlet – og der er jo kun 24 timer i døgnet. Det er svært at afsætte tid af til at vedligeholde sine fliser.

Hos Højmarks hjælper vi dig med at få mere overskud i hverdagen. Vores fliserens i Randers er grundig og professionel, og du kan være helt sikker på, at efter vi har været i gang, skinner dine fliser, som var de helt nyanlagte.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Bliv klar til sommeren: Hos Højmarks tilbyder vi en grundig fliserens i hele Randers

Har du planer om at afholde diverse grillaftener på terrassen til sommer, men er du en smule betænkelig ved terrassens udseende? Hos Højmarks gør vi dig helt klar til sommeren. Vi udfører en grundig og professionel fliserens i hele Randers, og efter vi har givet dine fliser en højtryksrens, imprægnering og fejet nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser, kan du glæde dig over et perfekt resultat. Dine gæster vil tro, at du har fået anlagt helt nye fliser.

Få din terrasse til at lyse op inden for 14 dage

Hos Højmarks har vi ingen standardpriser på vores services. Grunden til dette er, at prisen bl.a. afhænger af, hvor stort et areal af fliser du ønsker, vi skal behandle. Ringer du ind til os, lover vi dog, at du får et godt tilbud inden for 30 minutter. Efter vi har aftalt en pris, skal du heller ikke vente længe på, at vi rykker ud til din bolig. Vi garanterer, at du får udført en fliserens på dine fliser i Randers inden for 14 dage.

Du kan altid regne med, at vi udfører vores arbejde til perfektion. Hos Højmarks er vi meget optaget af, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med vores service. Derfor tør vi også give dig en kvalitetsgaranti. Vi giver dig denne garanti som en ekstra sikkerhed. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, vil du altid få alle pengene retur. Vi er dog sikre på, at du vil elske din nybehandlede terrasse, indkørsel mv.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få en professionel fliserens i Randers

Ønsker du at puste nyt liv i dine flisebelægninger, så kontakt os allerede i dag. Vi har et tilbud til dig inden for 30 minutter, og vi står klar med alt vores udstyr inden for 14 dage. Vi glæder os til at høre fra dig – ring på tlf. 20 92 48 95.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot