Fliserens i Skagen

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til fliser så gode som nye igen. 

Der er intet som en sommer i Skagen. Er du bosat i Skagen, eller har du et sommerhus deroppe, så kender du sikkert til, hvor meget tid man tilbringer på sin terrasse om sommeren. Det er dog vigtigt at vedligeholde sin terrasse – ellers kan der hurtigt opstå alger, mos og flisepest på og omkring dine fliser.

Hos Højmarks hjælper vi dig med at blive helt klar til sommeren. Vi tilbyder en grundig og professionel fliserens i hele Skagen. Vi lover, at du kan se en markant forskel, efter at vi har givet dine fliser hele vores behandling.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Hos Højmarks forsikrer vi dig om en grundig fliserens i hele Skagen

Vi takler enhver opgave med den største professionalisme. Vi foretager som det første en grundig højtryksrensning af dine fliser, hvorefter vi giver dem en omgang imprægnering. Som det sidste led – og prikken over i’et – fejes der nyt flisesand eller stenmel ud over dine fliser. Efter vi har været i gang, vil du tro, at vi har anlagt helt nye fliser.

Få kvalitetsgaranti på alle vores services

Hos Højmarks er vi stolte af at kunne tilbyde en grundig og professionel fliserens i Skagen. Vi er et ambitiøst team, som har over 10 års erfaring i branchen. Vi har altid en meget systematisk tilgang, når vi udfører en fliserens. Det betyder, at vi kun er tilfredse, når resultatet er helt perfekt.

Derfor tilbyder vi også alle vores kunder kvalitetsgaranti på alle vores services. Det vil sige, at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, får du alle pengene retur. Hos Højmarks er vores kunders tilfredshed det mest betydningsfulde.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få en professionel fliserens i Skagen

Vi har altid et godt tilbud til dig hos Højmarks. Ringer du i dag, vender vi tilbage indenfor 30 minutter. Efter vi har aftalt en pris, rykker vi ud til din bolig eller sommerhus inden for 14 dage. Vi ser frem til at høre fra dig – ring til os på tlf. 20 92 48 95.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  "*" indicates required fields

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot