Vinduespudsning i Aabybro. Kontakt os og få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Der er mange fordele ved at vælge professionel vinduespudsning. Hos Højmark dækker vi hele Nordjylland, og derfor har du selvfølgelig også mulighed for at vælge os som din lokale vinduespudser i Aabybro. Vi står for godt håndværk og veludført arbejde – og så har vi kvalitetsgaranti, som betyder, at du får vinduespudsningen gratis, hvis den ikke er udført fejlfrit. Så sikre er vi på kvaliteten af vores arbejde.

Vi har kun dygtige og erfarne medarbejdere, og derudover er det hver gang den samme medarbejder, der udfører opgaven hos dig. Det giver ekstra tryghed for dig, og samtidig lærer vores medarbejder din bolig godt at kende og kan udføre opgaven til perfektion. Når du får hjælp af en professionel vinduespudser, får du mere tid til at lave alt det, du godt kan lide. Og samtidig slipper du for at kravle rundt på stiger med risiko for at komme til skade. Vi udfører naturligvis arbejdet 100 % sikkert med vores moderne udstyr.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Mange får vasket vinduer med rentvandsanlæg

Den mest populære form for rengøring af vinduer er vores vinduesvask med rentvandsanlæg. Den foregår ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, som hjælper os med at vaske vinduer helt op til 4. sals højde. Har din bolig mere end én etage, eller bor du i lejlighed, er det derfor en oplagt løsning.

Denne form for vinduesvask er også særligt egnet, hvis dit hjem er udstyret med de moderne træ-aluvinduer. De skal ikke males eller vedligeholdes som traditionelle vinduer i træ, og derfor har de rigtigt godt af at blive grundigt rengjort.

Det bliver de med en vinduesvask, hvor både ruder og rammer bliver helt rene. Når rammerne er rene, holder selve glasset sig også rent i længere tid, fordi der ikke sidder snavs tilbage, som kan blive skyllet ned over glasset i regnvejr.

Vi udfører også klassisk vinduespudsning i Aabybro

Den klassiske vinduespudsning, som de fleste kender, involverer sæbevand, skraber og en god portion grundighed. Det kan du også få hos os.

Under en god, gammeldags vinduespudsning sæber vi først glasset ind, herefter fjerner vi evt. spindelvæv på vinduesrammerne. Så skraber vi glasset, og til slut tørrer vi grundigt af på vinduesrammen – hele vejen rundt. Vi synes nemlig, det er vigtigt at udføre opgaven ordentligt, og derfor ligger der heller ikke vand tilbage på hverken vindueskarm eller -ramme.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få et godt tilbud på vinduesvask med det samme

Leder du efter en vinduespudser i Aabybro, kan du tage kontakt til os i dag og få et godt tilbud med det samme – og snart har du igen skinnende rene vinduer, uden at du behøver røre en finger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot