Professionel vinduespolering i Aalborg. Få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Hos Højmarks tilbyder vi professionel hjælp til vinduespudsning i Aalborg og omegn. Der er mange gode grunde til at få en professionel vinduespudser til at hjælpe dig med opgaven; du skal ikke selv bruge tid på det, resultatet bliver bedre, og arbejdet kan udføres mere sikkert, fordi vi har det rigtige udstyr.

Når du laver en aftale om vinduespolering med os, kan du forvente et godt resultat hver eneste gang. Vores erfarne medarbejdere udfører altid deres arbejde med den største grundighed, der sikrer dig skinnende rene vinduer uden pletter eller striber. Vi står faktisk så meget inde for vores arbejde, at du får vores service uden beregning, hvis den ikke er udført tilfredsstillende.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Omhyggelig vinduespudsning i Aalborg

Vi arbejder med to forskellige metoder, når det gælder vinduespolering. Den første er den “gammeldags” måde med skraber og efterfølgende aftørring. Her er håndværket i fokus, og vi arbejder altid omhyggeligt og samvittighedsfuldt. En vinduespudsning ser sådan ud:

  • Glasset sæbes grundigt ind
  • Evt. spindelvæv tørres af rammerne
  • Glasset skrabes med en skraber
  • Sålbænk og kanter tørres grundigt af

Det er kort fortalt, hvad du kan forvente, når du får os til at stå for din vinduespolering i Aalborg. Du kan også vælge at få rengjort dine vinduer med vores rentvandsanlæg.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Sådan arbejder vi

Vi udfører professionel vinduespolering på alle typer bygninger – fra jorden og helt op til 16 meter, hvilket svarer til 4. sal. Her ser du eksempler på de opgaver, vi tager os af.

Den populære vinduesvask med rentvandsanlæg

Omkring 85 % af vores kunder får lavet vinduesvask med rentvandsanlæg. Når du bestiller en vinduesvask i Aalborg, bruger vi kalkfrit vand og rengør vinduerne ved hjælp af en vandførende teleskopstang. Det betyder, at vi også kan nå de vinduer, der sidder højt oppe – helt op til 16 m, hvilket svarer til 4. sal. Derfor er en vinduesvask med rentvandsanlæg særligt populær til større bygninger og lejlighedskomplekser.

Der er flere fordele ved denne form for vinduesvask. For det første er det ikke kun ruderne, der bliver rene, men også rammerne. Det er indirekte med til at holde ruderne rene i længere tid, fordi der ved regnvejr ikke bliver skyllet snavs fra rammerne ned over glasset. For det andet er det ikke nødvendigt at tørre af, fordi det kalkfri vand hverken efterlader pletter eller striber – vinduerne kan blot tørre af sig selv.

Få et godt tilbud på vinduesvask i Aalborg med det samme

Leder du efter en vinduespudser i Aalborg, kan du tage kontakt til os i dag og få et godt tilbud med det samme. Vi kører i hele Nordjylland, og vi har faste dage i de større byer – heriblandt naturligvis Aalborg.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ringer dig op indenfor 30 min
(06:00-22:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot