Professionel vinduespolering i Brønderslev. Få et godt tilbud i dag.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Når du laver en aftale med os om vinduespudsning i Brønderslev, kan du forvente et stykke omhyggeligt arbejde med gode resultater. Arbejdet bliver udført af vores erfarne medarbejdere, og du kan vælge mellem en “gammeldags” vinduespudsning med skraber og efterfølgende aftørring eller en vinduesvask med rentvandsanlæg.

Vi kører i Brønderslev på faste dage, så du altid ved, hvornår vi kommer. Kontakt os allerede i dag, så har du et tilbud fra os inden for 30 minutter.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi tilbyder både vinduespudsning og vinduesvask i Brønderslev

Når vi udfører en “gammeldags” vinduepudsning, er det altid med største grundighed. Vi begynder med at sæbe glasset ind, hvorefter vi tørrer evt. spindelvæv af vinduesrammerne. Herefter skraber vi glasset, og til sidst tørrer vi sålbænk og kanter grundigt af. Vi hører ofte fra vores kunder, at deres tidligere vinduespudser ikke prioriterede aftørringen – og det er en skam, for ved at tørre ruden af undgår du både striber på glasset, og at der ligger vand på rammer og sålbænk efter vinduespudsningen.

De fleste af vores kunder vælger vinduesvask med rentvandsanlæg. Denne type vinduesvask foregår ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang. De store fordele er, at det kalkfri vand hverken efterlader pletter eller striber, og at vi med teleskopstangen kan nå vinduer helt op til 4. sal. Derfor er metoden populær til lejlighedskomplekser og fleretagersejendomme.

Derudover bliver både ruder og rammer vasket helt rene, hvilket er med til at holde glasset rent i længere tid – det betyder nemlig, at der ikke løber skidt og snavs ned fra rammen, når det regner.

Kontakt os og få et godt tilbud med det samme

Leder du efter en vinduespudser i Brønderslev, kan du kontakte os og få et tilbud med det samme. Vi kører i hele Nordjylland, og vi har faste dage i de større byer – deriblandt Brønderslev.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ringer dig op indenfor 30 min
(06:00-22:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot