Højmarks er din lokale vinduespudser i Frederikshavn. Få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Hvis du ønsker en vinduespudsning med et 100 % pletfrit resultat, skal du hyre en professionel vinduespudser. Hos Højmarks har vi alt det nødvendige udstyr og al den ekspertise, der skal til, uanset hvilken type opgave du har brug for at få løst.

Vi klarer både de traditionelle parcelhuse i ét plan og lejlighedskomplekser på helt op til fire etager. Når du vælger os til vinduespudsning i Frederikshavn, får du ikke kun et godt og skinnende resultat – du slipper også for at bruge tiden på vinduespoleringen selv, og du udsætter ikke dig selv for unødig fare ved at klatre rundt på høje stiger.

Har du lyst til at høre, hvad vi kan gøre for dig i Frederikshavn? Så kontakt os og få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vinduespudsning i Frederikshavn – fejlfrit eller gratis

Vi er måske lidt gammeldags – forstået på den måde, at vores højeste prioritet er at udføre et grundigt stykke arbejde, vi kan være stolte af. Derfor har vi også kvalitetsgaranti, som betyder, at du får din vinduespudsning gratis, hvis den ikke er klaret helt perfekt.

En del af vores grundighed består i, at vi tørrer rammerne af, efter vi har pudset dine vinduer. Flere kunder har fortalt os, at deres tidligere vinduespudser har efterladt blankt vand på rammer og sålbænke – det ser du ikke hos os. Vi mener nemlig, at det hører med til veludført arbejde at efterlade dine vinduer i ren og tør stand.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Vælg den populære vinduesvask med rentvandsanlæg

De fleste af vores kunder – faktisk omkring 85 % – vælger at få vasket deres vinduer med vores rentvandsanlæg. Det fungerer ved hjælp af kalkfrit vand, som vi vasker vinduerne i med en vandførende teleskopstang.

Teleskopstangen kan justeres så meget i længden, at vi kan nå op til vinduer i 4. sals højde. Det er derfor denne metode, vi bruger hos vores mange kunder, der bor i lejlighed eller har en bolig i flere etager.

Ud over at denne form for vinduesvask gør os i stand til at nå vinduer højt oppe, giver den flere andre fordele. For det første er det ikke kun selve ruderne, der bliver rene, men også rammerne. Når rammerne er rene, holdes ruderne også rene i længere tid, fordi regnen ikke kan skylle skidt og snavs fra rammen ned over ruden. For det andet efterlader det kalkfri vand hverken pletter eller striber, men kun skinnende rene ruder.

Du kan også trygt kontakte os, hvis du er på udkig efter en vinduespudser, der kan udføre vinduesvask i Frederikshavn.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Omhyggelig vinduespudsning i Frederikshavn

Du kan naturligvis også bestille en vinduespudsning, der bliver udført på helt traditionel manér. Det fungerer med en skraber og efterfølgende grundig aftørring

Når vi udfører en “gammeldags” vinduespudsning i Frederikshavn, foregår det således: Vi sæber glasset grundigt ind, tørrer evt. spindelvæv af rammerne, skraber glasset og tørrer til sidst sålbænk og kanter grundigt af.

Uanset hvilken type vinduespolering du vælger, kan du forvente et veludført stykke arbejde. Vi har stor ekspertise i vores fag og arbejder altid grundigt og samvittighedsfuldt – uanset hvilket udstyr vi skal ud at arbejde med.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få et godt tilbud på vinduespolering i Frederikshavn

Leder du efter en vinduespudser i Frederikshavn, kan du tage kontakt til os og få et godt tilbud lynhurtigt. Vi kører i hele Nordjylland, og vi glæder os til også at besøge dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot