Har du brug for en vinduespudser i Hirtshals? Vi giver dig et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Når du hyrer en professionel vinduespudser, sparer du ikke kun den tid, du ellers skulle have brugt på at pudse dine vinduer. Du får også det bedst mulige resultat. Det gør du, fordi vi har alt det fornødne udstyr og den ekspertise, der skal til. Sidst, men ikke mindst slipper du for at udsætte dig selv for unødige risici ved at klatre rundt på stiger for at nå de steder, der er svære at komme til.

Højmarks er en virksomhed med nordjyske rødder, og derfor kan du selvfølgelig også vælge os som din lokale vinduespudser i Hirtshals. Vi kommer på faste dage, så du altid ved, hvornår du igen kan forvente at se en af vores medarbejdere.

Er du interesseret i professionel vinduespudsning udført med stor grundighed? Så kan du kontakte os i dag og få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

85 % vælger vinduesvask med rentvandsanlæg

Langt de fleste af vores kunder vælger at få vasket deres vinduer med rentvandsanlæg. Det er en yderst effektiv metode, der foregår ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, der hjælper os med at nå selv de mest ufremkommelige steder.

Vi bruger fx vores rentvandsanlæg, når vi pudser vinduer i lejligheder, kontorkomplekser og boliger med flere etager. Med teleskopstangen kan vi nå helt op i 16 meters højde, hvilket svarer til 4. etage.

Med denne form for vinduesvask kan vi altså nå vinduer ganske højt oppe, men der er endnu flere fordele. Metoden er fx velegnet til de moderne træ-aluvinduer, der ikke kan males, men blot vedligeholdes gennem grundig rengøring.

Nyere trævinduer og plastikvinduer er også velegnede til en vinduesvask med rentvandsanlæg. Faktisk kan du også holde dine vinduer rene i længere tid med en vinduesvask, fordi selve vinduesrammerne også holdes rene.

Når rammerne er rene, undgår du, at regnen kan skylle snavs og skidt ned over ruderne – og dermed har du forlænget tiden, hvor du har rene og pæne vinduer.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Vi foretager også vinduespudsning på klassisk vis

Det kan også være, at du er på udkig efter en vinduespudser i Hirtshals, der kan pudse dine vinduer på helt klassisk vis med skraber og sæbevand. Her er vi også specialister. Når vi er af sted til en klassisk vinduespudsning, foregår det sådan her:

Som det første sæber vi glasset ind, og herefter tørrer vi evt. spindelvæv af vinduesrammerne. Så skraber vi glasset med vores skraber, og til sidst tørrer vi vinduesrammer og sålbænk grundigt af.

Desværre fortæller mange, at deres tidligere vinduespudser har efterladt vand på vinduer – det ser du ikke hos os. Vi synes nemlig, det hører med til opgaven at efterlade vinduet både pænt, rent og tørt.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få et tilbud af en vinduespudser i Hirtshals i dag

Vil du have et godt tilbud på vinduespudsning i dit hus, din lejlighed eller erhvervsejendom? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud, som vi sender til dig inden for 30 minutter.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  "*" indicates required fields

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot