Leder du efter vinduespolering i Hjallerup? Kontakt os og få et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Når du laver en aftale med en professionel vinduespudser, får du mere tid på hænderne, fordi du ikke skal stå for vinduespudsningen selv. Du får også bedre resultater, fordi vi har det rigtige udstyr til opgaven. Vi er faktisk så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi giver dig vinduespudsningen gratis, hvis vores arbejde ikke er gjort fejlfrit.

Vi sætter en ære i at levere et godt resultat hver eneste gang. Vores medarbejdere er erfarne og grundige, og det sikrer dig rene og skinnende vinduer uden pletter eller striber. Kontakt os i dag, så får du straks et tilbud.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi er din lokale vinduespudser i Hjallerup

Højmarks er en nordjysk virksomhed, og derfor udfører vi også vinduespudsning i hele Nordjylland. Du kan vælge mellem forskellige former for vinduespudsning – den mest populære er vinduesvask med rentvandsanlæg, hvor vi vasker vinduerne med kalkfrit vand ved hjælp af en vandførende teleskopstang. Det gør os i stand til at nå vinduer helt op i 4. sals højde, og det kalkfri vand efterlader ingen striber.

Du kan også vælge en “gammeldags” vinduespudsning, der udføres med håndkraft ved hjælp af sæbevand og en skraber. Når vi pudser vinduer på denne måde, lægger vi stor vægt på at tørre vinduesrammer og sålbænke grundigt af bagefter.

Vi hører desværre ofte fra vores kunder, at deres tidligere vinduespudser efterlod vand på vinduesrammerne – vi mener, at en grundig aftørring hører med til at løse opgaven på tilfredsstillende vis.

Få tilbudFå tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få et godt tilbud på vinduespolering i Hjallerup

Leder du efter en vinduespudser i Hjallerup, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder et tilbud til dig inden for 30 minutter, og snart kan du igen have vinduer, der skinner som nye.

Få tilbudFå tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  "*" indikerer påkrævede felter

  Jeg er ikke en robot

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot