Professionel vinduespudsning i Hjørring. Få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Hos Højmarks går vi grundigt til værks. Vi stræber efter at give dig både fejlfri service og fejlfri resultater. Når du hyrer os som din vinduespudser i Hjørring, ved du derfor altid, hvornår vi kommer forbi – og du kan også være sikker på et pletfrit resultat. Ellers giver vi dig vinduespudsningen gratis.

Vores medarbejdere er erfarne og grundige og sætter en ære i at sikre dig rene og skinnende vinduer hver eneste gang. Derudover får du altid den samme medarbejder på besøg – det giver tryghed for dig, og vores medarbejder lærer din bolig at kende og kan udføre opgaven på allerbedste vis. Kontakt os i dag, så får du straks et tilbud.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi klarer både vinduespolering og vinduesvask i Hjørring

Er der forskel på vinduespolering og vinduesvask? Ja og nej. Begge metoder giver dig rene vinduer, men der er forskel på udførelsen.

En vinduespolering foregår på helt traditionel vis med sæbevand, en skraber og en aftørring bagefter. Vi tørrer altid hele vinduesrammen af, når vi er færdige med en vinduespolering – det, synes vi, hører med til at gøre et godt stykke arbejde.

En vinduesvask udfører vi med kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang. Den er særligt god til fx træ-aluvinduer, fordi både ruden og rammen bliver vasket. Træ-aluvinduer kan ikke males, og derfor har de brug for at blive gjort godt rene for at holde sig pæne. Glasset holder sig desuden rent i længere tid, når rammen er ren – for så kan regnskyl ikke få snavs fra rammen til at havne på ruden.

Få et godt tilbud på vinduespolering i Hjørring

Leder du efter en vinduespudser i Hjørring, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder et tilbud til dig inden for 30 minutter, og snart kan du igen have vinduer, der skinner som nye.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ringer dig op indenfor 30 min
(06:00-22:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot