Vi er din lokale vinduespudser i Klarup. Få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Der er mange fordele ved at vælge en professionel vinduespudser. For det første sparer du den tid og de kræfter, du ellers skulle have brugt på at få vinduerne skinnende rene. For det andet er du sikker på at få det bedst mulige resultat, fordi vi har det rigtige udstyr til alle typer opgaver. Og sidst, men ikke mindst undgår du at kravle rundt på stiger og tage for at nå de svært fremkommelige vinduer, som vi kan nå fra jorden med vores særlige teleskopstænger.

Højmarks har sine rødder dybt i den nordjyske muld, og derfor kan du selvfølgelig også vælge os som din vinduespudser i Klarup. Alle vores medarbejdere er erfarne, dygtige og udfører deres arbejde med den største grundighed. Faktisk er vi så sikre på vores egen kvalitet, at vi giver dig vinduespudsningen gratis, hvis ikke vi har udført den 100 % pletfrit.

Ønsker du en grundig og pålidelig vinduespudser i Klarup, er du velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Klassisk vinduespudsning eller vinduesvask med rentvandsanlæg?

Helt grundlæggende arbejder vi med to forskellige metoder, når det handler om vinduespudsning. Den ene er den klassiske, som mange måske forbinder med en “gammeldags” vinduespudser, og som udføres med skraber og sæbevand. Den anden er en vinduesvask med rentvandsanlæg, som fx egner sig til boligkomplekser i flere etager.

Sådan foregår en traditionel vinduespudsning

Når vi pudser vinduer på gammeldags vis, foregår det nogenlunde på samme måde hver gang. Vi begynder med at sæbe glasset ind, ligesom vi tørrer spindelvæv af rammerne. Herefter skraber vi sæbevandet af ruden med en skraber, og til slut tørrer vi sålbænk og rammer grundigt af.

Vi hører desværre fra vores kunder, at deres tidligere vinduespudser ikke tørrede rammerne af – det tør vi godt garantere, at vi gør hver gang. Vi synes nemlig, det hører med til at udføre opgaven ordentligt og grundigt.

Sådan udfører vi en vinduesvask med rentvandsanlæg

Langt de fleste af vores kunder får vasket vinduer med rentvandsanlæg. Det foregår med kalkfrit vand, der ikke giver pletter eller striber, og en vandførende teleskopstang. Med teleskopstangen kan vi nå vinduer helt op i 4. sals højde, og derfor bruger vi den til lejlighedskomplekser, boliger og andre bygninger i flere etager. En fordel er også, at det ikke kun er ruderne, der bliver rene, men også vinduesrammerne.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Find en vinduespudser i Klarup i dag

Leder du efter en vinduespudser i Klarup, er du velkommen til at kontakte os. Vi sender dig et tilbud allerede inden for 30 minutter, og snart har du igen skinnende rene vinduer.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot