Professionel vinduespudsning i Nørresundby. Vi giver dig et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Er du træt af at bruge kræfter og dyrebar tid på at pudse vinduer? Laver du en aftale med en professionel vinduespudser, sparer du ikke kun tiden – du får også et bedre resultat, fordi vi har det rigtige udstyr og stor erfaring, som gør os i stand til at løse opgaven på den allerbedste måde. Du risikerer heller ikke at komme til skade ved at klatre rundt på stiger eller på anden måde forsøge at nå de steder, der er svære at komme til.

Højmarks dækker hele Nordjylland, og derfor kan vi naturligvis også tilbyde vinduespolering i Nørresundby. Vi kommer på faste dage, så du altid er klar over, hvornår du igen kan forvente vores service. Vores medarbejdere er både dygtige og grundige, hvilket sikrer dig de bedste resultater hver eneste gang. Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at du får din vinduespolering gratis, hvis den ikke er udført fejlfrit.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vinduesvask med rentvandsanlæg er en populær løsning

Størstedelen af vores kunder får vasket vinduer med rentvandsanlæg. Når vi benytter os af denne metode, foregår det med kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, der gør os i stand til at nå selv svært tilgængelige steder. Det er derfor også sådan, det foregår, når vi vasker vinduer i etageejendomme. Vi kan nå helt op i 16 meters højde, eller hvad der svarer til 4. sal.

Der er flere fordele ved at vaske vinduerne på den måde. For det første er det ikke kun glasset, der bliver rent af behandlingen – det gør vinduesrammerne også. Det er en fordel, fordi beskidte rammer også kan give beskidte ruder, når et regnskyl får snavset til at løbe ned over glasset. Desuden efterlader det kalkfri vand ingen striber eller pletter, og vinduerne kan derfor uden problemer tørre af sig selv. En vinduesvask med rentvandsanlæg er velegnet til at vedligeholde de moderne træ-aluvinduer, der ikke kan males, men blot vedligeholdes med grundig rengøring.

Få foretaget en klassisk vinduespudsning i Nørresundby

Vi er også store tilhængere af den gode, gammeldags måde at pudse vinduerne på. Den, der involverer sæbevand, en skraber og efterfølgende en grundig aftørring. Her har vi fokus på håndværket, og netop derfor er den afsluttende aftørring vigtig. Mange af vores kunder fortæller, at deres tidligere vinduespudser efterlod vand på rammer og karme – hos os er det en selvfølge, at vi tørrer af og afslutter opgaven på en ordentlig måde.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Få et godt tilbud på vinduesvask med det samme

Leder du efter en vinduespudser i Nørresundby, kan du tage kontakt til os i dag og få et godt tilbud med det samme. Vi kører i hele Nordjylland, og vi har faste dage i de større byer – heriblandt naturligvis Nørresundby.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot