Vi er din lokale vinduespudser i Sæby. Kontakt os og få et tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

For mange er det en lettelse at lave en aftale med en professionel vinduespudser, fordi det giver mere tid i hverdagen til alt det, der betyder noget. Derudover får du som regel et bedre resultat, fordi vi har det rigtige udstyr til alle slags opgaver. Sluttelig undgår du at kravle rundt på stiger eller sætte dig selv i andre risikable situationer, men kan blot læne dig tilbage og lade nogle andre gøre arbejdet.

Vores medarbejdere er erfarne og grundige, og vi sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde hver eneste gang. Vi er faktisk så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi giver vinduespudsningen gratis, hvis ikke den er udført 100 % fejlfrit.

Kontakt os allerede i dag, hvis du mangler en vinduespudser i Sæby. Vi giver dig et godt tilbud inden for kun 30 minutter.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi udfører vinduesvask og klassisk vinduespudsning i Sæby

De senere år er det i stigende grad blevet populært at få vasket vinduer med rentvandsanlæg. Det fungerer ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, som gør os i stand til at nå vinduer helt op til 4. sal. Den store fordel er, at det kalkfri vand ikke efterlader striber eller pletter, og at både ruder og rammer bliver rengjort.

Vi udfører selvfølgelig også vinduespudsning i Sæby på den “gammeldags” manér med skraber og sæbevand. Her har vi fokus på håndværket, og derfor tørrer vi selvfølgelig også rammer og sålbænke grundigt af, når vi er færdige.

Få et godt tilbud allerede i dag

Leder du efter en vinduespudser i Sæby, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du modtager et tilbud på opgaven allerede inden for 30 minutter – vi glæder os til at hjælpe dig.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ringer dig op indenfor 30 min
(06:00-22:00 – alle ugens dage)
Åben 06-18
20 92 48 95
Trustpilot