Vi er din lokale vinduespudser i Skagen. Få et godt tilbud inden for 30 minutter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi vender tilbage med et tilbud i løbet af en halv time, så du snart kan se frem til skinnende rene vinduer. 

Hos Højmarks møder du kun erfarne og dygtige vinduespudsere, der er stolte af deres arbejde og sætter en ære i at udføre det så godt som overhovedet muligt.

Vi tilbyder både den klassiske vinduespolering med skraber og sæbevand og den moderne vinduesvask med kalkfrit vand og en teleskopstang, der gør os i stand til at nå vinduer helt op til 4. sals højde.

Vælger du os til vinduespudsning i Skagen, kommer vi altid på faste dage. Så ved du, hvornår du kan forvente vores ankomst. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig et godt tilbud – du får det inden for 30 minutter.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

Få et tilbud lynhurtigt

Når du henter et tilbud, har du det altid inden for 30 minutter.

Fejlfrit eller gratis

Hos os er der garanti for et godt resultat hver gang – ellers får du vores service gratis.

I hele Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland og kører fast i de større byer.

Vi tilbyder både vinduesvask og vinduespolering i Skagen

Den efterhånden mest almindelige måde at få vasket vinduer på er med et rentvandsanlæg. De store fordele er, at man med denne metode både får rene vinduer og vinduesrammer, og at selv svært tilgængelige og meget højt placerede vinduer bliver lette at rengøre.

Det foregår ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang, der gør os i stand til at nå helt op i 16 meters højde. Det kalkfri vand sikrer, at der ikke efterlades hverken pletter eller striber.

Hvis du ønsker en helt klassisk vinduespudsning i Skagen, er det selvfølgelig også muligt. Her kommer vi med sæbevand og skraber, ligesom du kender det.

Den traditionelle vinduespudsning er et håndværk, som vi tager meget alvorligt – derfor tørrer vi også sålbænk og vinduesrammer af, når vi er færdige med at polere vinduerne. Vi synes nemlig, det hører med til at udføre opgaven grundigt og ordentligt.

Få tilbud
3.665 kunder tager ikke fejl

Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag

Er du på udkig efter en erfaren og pålidelig vinduespudser i Skagen? Så kontakt os og modtag et godt tilbud allerede inden for 30 minutter. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få tilbud
Vi har tilbud klar indenfor 30 min

  Bliv ringet op i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi ringer dig op indenfor 30 min
  (06:00-22:00 – alle ugens dage)
  Åben 06-18
  20 92 48 95
  Trustpilot